ico-fasady.png

Čištění digestoří a gastro provozů

Čištění digestoří pomocí páry je jedna z velice populárních služeb a to nejen díky dezinfekčním účinkům páry. Restauracím, kuchyním a jídelnám jsme schopni zvýšit účinnost digestoří a vzduchotechniky až o desítky procent. Parními čističi a vysavači jsme schopni efektivně vyčistit veškeré tvrdé povrchy.

Největší výhodou tohoto systému je ale odstraňovaní mastnot z tvrdých povrchů a to především v oblasti gastro provozů a potravinářských závodů. Pára ovšem dosahuje teplot vyšších než 100 °C, což znamená, že povrch očištěný tímto strojem je očištěn od všech bakterií. Krom digestoří, konvektomatů a pracovních ploch kuchyní jsme schopni našim systémem odstranit i zašlé nečistoty z skladovacích prostor skladů a jídelen.

 

Kde všude se dá využít čištění parou?

 

Čištění digestoří – čistá digestoř má násobně vyšší účinnost než léty zanesená digestoř z každodenně fungující kuchyně. Digestořím se zvýší účinnost až o desítky procent, což zpříjemní pracovní prostředí personálu. Navíc dojde ke snížení zátěže digestoře, což povede k zvýšení životnosti přístroje.

Odstraňovaní mastnot z pracovní plochy kuchyně – v každé kuchyni na kuchyňské desce dochází k zanesení této pracovní plochy. I tu jsme schopni očistit a to i od zašlých tuků a mastnot. Vaše kuchyň tedy opět může být jako nová.

Čištění trub a konvektomatů – v těchto spotřebičích dochází k usazování mastnot, které snižují výkonnost trouby a ztěžují přípravu pokrmů. Vyčištěním trouby se odstranění veškeré mastnoty a zašlé tuky, čímž se rázem zvýší výkonnost trouby.

Odstranění veškerých zašlých tuků a mastnot z tvrdých povrchů – Veškeré tvrdé povrchy kuchyně, např. obklad stěny, jsme schopni vyčistit. Skoncujeme tedy s zašlým a nebo ulepeným obkladem kuchyně.